Vi skaffade nya golv

Hej igen och välkommen till ett inlägg om golvläggning!

Nu har det gått ett tag sedan vi la nya golv i vårt hus. Vi är mycket nöjda med resultatet och tycker att det verkligen lyfte upp hela rummet. Jag tänkte att jag skulle dela lite bilder och mina tankar om processen med er.

Som ni kanske minns, bestämde vi oss för att installera laminatgolv i stället för trägolv eftersom det är enklare att hålla rent och ska tåla lite mer slitage. Vi ville ha ett golv som liknade trägolv så mycket som möjligt, men det fanns inte riktigt något som vi blev helt nöjda med. Då vi kom över Pergo XP Extreme Wood Flooring i butiken, visste vi direkt att det var det golv vi ville ha.

Det har en mycket realistisk trästruktur och känsla, och det var precis vad vi letade efter. Installationsprocessen var ganska enkel, och det tog bara några timmar att lägga golv i ett rum. Vi är mycket nöjda med det slutliga resultatet! Jag skulle definitivt rekommendera detta golv till andra som letar efter ett snyggt och enkelt att installera laminatgolv. Om du tycker att detta med golvläggning verkar svårt så finns det alltid möjlighet att få hjälp, och goda vänner har vänt sig till ett företag i Huddinge, och de är mycket nöjda med det arbetet som utförs.

Det är allt för denna gång! Jag hoppas att ni har haft lite nytta av mina tankar kring golvläggning och det nya golv vi installerade i huset. Vi är mycket nöjda med resultatet och tycker att det verkligen lyfte upp hela rummet! Tack för att du tog dig tid att läsa detta inlägg, och jag hoppas att du har en fin dag! Jag har nu kommit på vad jag ska ta upp i nästa inlägg så kom tillbaka för att läsa även det!