Ta hand om din hy

Hejsan svejsan bloggen! Det är inte många timmar kvar på den här arbetsdagen och imorgon är det redan fredag, livet är på topp helt enkelt. Jag vill idag prata om något så roligt som hudvård och ansiktsbehandlingar. Tidigare har jag inte brytt så mycket om just min hy, jag har inte riktigt haft tiden eller viljan för att sätta mig in i det. Men för några veckor sedan så beslutade jag mig för att lägga lite mer tid på min hy, så jag kollade runt och letade efter lite hudvårdsprodukter här på Södermalm. Med tanke på att mina kunskaper inom området var väldigt begränsade så tog jag med mig min kära syster, hon har ett stort intresse för hudvård och skönhet. Vi gick runt i olika butiker på Södermalm och kollade om vi kunde hitta någonting. Med mig hem hade jag en stor kasse med hudvårdsprodukter så att jag kunde göra olika ansiktsbehandlingar och jag måste säga att resultatet gjorde väldigt gott på mig. Min hy har verkligen förbättrats och ser inte alls lika trött ut som den gjorde innan. Att ta hand om sin hy gör verkligen stor skillnad och nu kommer jag garanterat fortsätta med det. Jag ska faktiskt sätta mig ner någon dag nästa vecka och söka runt lite på nätet efter hudvårdsprodukter och tips på ansiktsbehandlingar. Kanske att jag delar med mig av lite tips till er, även fast det känns som att jag har ganska mycket kvar att lära mig inom området. Det finns så galet mycket produkter och olika märken, men man måste ju börja någonstans eller hur. Det var egentligen allt jag hade att säga för den här gången, ni glömmer väl inte att hålla lite koll här på bloggen för fler inlägg. Ta hand om er själva och ha en fortsatt fin dag!