Prisvärd allservice i Höör

Jag bor i Höör och hör sen! Jo men det är ju trevligt att skriva inlägg på bloggen och jag ägnar mig som vanligt åt att fundera ut någonting att skriva om till er. Sedan såg jag nere i kommentarsfältet att det är flera personer som önskade att jag skulle rekommendera något företag som kan hjälpa till med litet av varje, och då kan man ju tro att det kanske inte finns något sådant företag, men det gör det. När det kommer till det här med allservice i Höör med omnejd så finns det ett företag som jag visserligen inte har vänt mig själv för egen del men däremot så har ett par grannar tvärs över gatan fått hjälp och jag har nu hört med dem litegrand om detta företag som heter Sussis Sten & Trädgård, och nu när jag fick så bra information från mina grannar så ska jag vidarebefordra den till er.  

Sussis Sten & Trädgård erbjuder allservice i Höör och vad är det då som ingår i denna allservice. Jo, det är trädgårdsarbeten, stensättning, måleritjänster och till och med lite snickerier som altanbyggen och dylikt. Med andra ord går det att få hjälp med lite av varje så detta företag kommer att passa många som behöver hjälp av det ena eller andra slaget inom dessa områden. Mina grannar var nöjda med hjälpen och inte bara det. De var även riktigt nöjda och belåtna med kundservicen och sa åt mig att rekommendera detta företag vidare till alla er som följer min blogg och som bor eller befinner sig här i Höör med omnejd. Jag ska inte skriva så mycket mer för jag är alltid kortfattad i mina inlägg men jag tycker gott att ni kan läsa vidare inne på hemsidan.