KBT var det som hjälpte för mig

God dagens gott folk! Jag hoppas att ni mår bra och har en lika solig och fin dag som jag. Tack vare solen har jag fått lite extra energi som jag kan använda för att skriva ett inlägg till er. Idag tänkte jag skriva och berätta om den hjälpen jag har fått med KBT i Lidköping, något som jag tidigare inte riktigt har vågat öppna upp mig kring.

Under en period har jag gått i terapi, närmare bestämt KBT. Idag vet jag att det var precis det jag behövde för att komma på banan igen, därför är jag extra glad över att jag tog tag i det. Anledningen till att jag började gå i terapi var för att jag under en längre tid har mått ganska dåligt, något jag har försökt tygla under ett bra tag. Trots att jag försökte många olika saker hittade jag ingenting som jag tyckte fungerade så pass bra som jag ville. Under den här tiden har jag läst en del om KBT, jag har även kollat en del på olika företag som erbjuder KBT i Lidköping med omnejd. Jag förstod ganska tidigt att det kunde vara det som skulle hjälpa mig, när jag läste om det verkade det vara precis det jag behövde. Idag kan jag säga att jag hade helt rätt i det, tack vare KBT har jag lyckats komma på banan igen. Anledningen till att jag ville skriva det här inlägget var för att jag vill uppmärksamma både dåligt mående och KBT. Som jag har förstått är det ganska vanligt att må dåligt psykiskt i dagens samhälle, och jag tycker att för få faktiskt pratar om det. Jag ville helt enkelt med det här inlägget vända mig till er som faktiskt känner att ni mår lite smådåligt och som vill ha hjälp. Mitt råd till er är att ni borde läsa på lite om vilka olika sätt man kan få hjälp på, för att kunna komma med förslag till läkaren, psykologen eller den man pratar med. Ifall du som läser detta är intresserad av KBT i Lidköping kan jag tipsa dig om Åhlin Psykiatri, det är dit jag går för KBT.