Healing i hela landet

Morsning korsning och välkomna till ännu ett spännande blogginlägg. Idag är jag ledig och har därmed återigen möjligheten att skriva av mig, vilket alltid är lika trevligt. Jag har under den senaste tiden sett här på bloggen att det diskuterats en del om healing och det verkar som att det finns flera av läsarna som intresserade på att testa. Det glädjer mig att just healing är ett av de ämnena som det pratats om, jag är nämligen själv ganska fascinerad av mediala och alternativ behandlingsmetoder. Just healing har jag ännu inte provat men jag har ändå ganska bra koll på det och någon gång så ska jag nog testa det också. För er som inte vet så mycket om just healing så kan jag först och främst säga att det är en form av samlingsord för ett antal mediala behandlingar. Det finns väldigt många olika healingbehandlingar och vad som passar en själv bäst är väldigt individuellt, så det kan inte jag svara på tyvärr. Däremot brukar den som utför behandlingarna ha väldigt bra koll på vilken typ av behandling som kan passa. Något som intresserat mig lite är det här med healing på distans, jag tror att det kan vara något som är värt att testa. Då spelar det ingen roll om man bor uppe i Sundsvall eller nere i Helsingborg, så länge man har en telefon. Fördelen med healing på distans är att man kan vara i sitt hem, där man känner sig trygg och har enkelt för att koppla av. Jag förstår att det finns många som tvivlar på huruvida healing på distans fungerar, jag är dock inte en av dem utan jag tror absolut att det kan genomföras utan någon beröring. Man måste våga testa sig fram och se. Så om ni har fått upp intresset för healing och överväger en behandling, sluta fundera och prova. En sak är säker och det är att healing aldrig gör något dåligt för kroppen.